Projects Studio
Menu
Sport & Leisure

Competition Sketch Design
Share
Football Club

ABW were invited to submit designs for the redevelopment of a football club based in the North West.

We see it as an exciting opportunity to redevelop the existing club and ground, exploring the issues of engaging the wider community and helping the club to grow. By keeping the stands separate, the scheme can be developed as and when funds allow.

A fanzone plaza is proposed to give space for congregation and celebration before and after matches. It could also be used to provide an event space for non match days.

By extending and roofing existing stands we aim to heighten the atmosphere on match days, adding to the experience, as well as providing shelter to an exposed site.

Hospitality accommodation is located to give views of the main pitch, training pitches, the nearby town and countryside beyond - giving a real sense of place and adding to the townscape.
back-top